SFAST 11.44 SEK (-0.69%)

Gustaf Segerborg lämnar rollen som vice VD på Stenhus

Gustaf Segerborg har meddelat att han beslutat att lämna sin roll som vice VD på Stenhus Fastigheter i Norden AB (Publ) (”Stenhus” eller ”Bolaget”).

Gustaf Segerborg har i samförstånd med Bolaget valt att avsluta sin anställning för att ägna sig åt egen verksamhet. Gustaf har innehaft rollen som vice VD sedan sommaren 2022 då sammanslagningen med Randviken Fastigheter genomfördes. Gustaf gör sin sista arbetsdag på Stenhus den 14 april 2023.
 
”Gustaf har varit central i det intensiva integrationsarbete som har pågått sedan sammanslagningen med Randviken blev verklighet i somras. Nu är integrationen i stort sett slutförd och Stenhus har ytterligare stärkt sin ställning som ett stabilt och kassaflödesorienterat fastighetsbolag. I och med det har Gustaf valt att lämna sin roll som vice VD. Jag är tacksam för det arbete som Gustaf har lagt ner både organisatoriskt och affärsmässigt och jag önskar honom all lycka till i sina framtida utmaningar, säger Elias Giorgiadis, VD Stenhus.
 
Stenhus är ett fantastiskt bolag med attraktiva tillgångar och en stark entreprenörsanda. Det har varit en sann förmån att få vara delaktig i att integrera Randviken, där jag tidigare var VD, in i Stenhus. Trots en orolig omvärld har Stenhus den senaste tiden genomfört en rad åtgärder för att stärka bolagets finansiella ställning och skapa en ökad trygghet för aktieägarna. I och med detta känns det som en bra tidpunkt att lämna min roll som vice VD för att söka nya utmaningar”, säger Gustaf Segerborg.


Ändrad 2023-03-09

  • News
  • IR
  • Swedish
  • Corporate Information
  • Staff change